Atalanta-Pedicure

   AANBIEDING

   handverzorging

Onderstaande producten kunt U in de salon kopen. Ook is het mogelijk via dit emailadres te bestellen en                                                        daarna af te halen: bestellen@atalanta-pedicure.nl. Vermeld in uw mailbericht uw naam, adres, telefoonnummer                                            en wanneer U wenst dat de producten voor U gereed staan. Spoedig ontvangt U dan bericht van ons.      

 

 

 

 

Samenwerkende Pedicures voetverzorging.

In mijn salon heb ik een bewuste keuze gemaakt voor het merk Samenwerkende Pedicures. Deze producten zijn op homeopatische basis en ook geschikt voor diabetici. Ze zijn probleemoplossend èn ondersteunend aan een pedicurebehandeling. Uitsluitend leverbaar via erkende pedicures. U kunt van mij een op uw voeten afgestemd advies verwachten.                                          

                         

 

Anti-schimmel spray, om schoenen en sokken in te spuiten.                                                                   Te gebruiken in combinatie met de oplossing voor mycosenagels en/of voetschimmel. Prijs € 9,95.

 

 

De oplossing voor Mycosenagels, dit product bevat o.a. glycerine, jojoba-olie en tea tree.                   Helende werking door kruidenextracten en sodium borate, zònder water. Prijs € 9,95.

                                                 

                                 

                   

 

Voetbalsem voor dagelijkse verzorging met zachte ingrediënten, ook schimmelwerend.                        Bevat o.a. komkommer en aloë vera. Prijs € 9,95.     

  

                 

 

Voetdeo spray, de oplossing voor zweetvoeten!                                                                                  Frisse desinfecterende lotion met menthol en eucalyptus. Prijs € 9,95.

 

 

                                   

 

Prijs per product € 9,95.                                                                                         Mail naar: bestellen@atalanta-pedicure.nl

                   Uw bestelling wordt met zorg behandeld!

 

De topmerken OPI en Samenwerkende Pedicures staan garant voor kwaliteit en innovaties !                                                                                     

                                                                      

Atalanta-Pedicure © 2012 • Privacy Policy • Terms of Use

HOME

Contactgegevens:

             Atalanta-Pedicure 

             Melanie Braun 

             Atalanta 183

             3892 EG Zeewolde

             Telefoon: 036 522 14 77

             Mobiel:     065 597 26 31

            contact@atalanta-pedicure.nl

             Aangesloten bij: